Εκδηλώσεις

Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα

Το να είναι κανείς γονιός είναι ένας υπέροχος ρόλος που χαρίζει στιγμές ανείπωτης ευτυχίας. Δυστυχώς, όμως, δεν ζούμε στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι και μερικές φορές οι συνθήκες της ζωής μας ξεπερνάνε.. Η Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ) σέβεται την προσωπικότητα κάθε οικογένειας και παρέχει εφόδια για αρμονική και αγαπημένη συμβίωση. Είναι μια σειρά μαθημάτων που σε πρώτο επίπεδο ξεχωρίζει τις ανάγκες των μελών μιας οικογένειας, εντοπίζει την πηγή των μικρών καθημερινών προβλημάτων και δίνει στον γονέα μια εργαλειοθήκη με χρήσιμα εργαλεία.
Η Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ) δημιουργήθηκε από τον Dr Gordon και διδάσκεται με επιτυχία σε πάνω από 43 χώρες. Στην Ελλάδα, διδάσκεται από τον σύμβουλο Patrick Ακριβό που είναι εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος από την Gordon Training International.

Κόστος:

Ενας Γονέας:.......................................250 € 
Και δυο γονείς……………............. .....420 €

Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες (Μόνο 10 θέσεις σύνολο). Κράτηση θέσης γίνετε μόνο με προκαταβολή η οποία δεν επιστρέφετε σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για κράτηση θέσης παρακαλώ να αποστείλετε ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα λάβετε μια απάντηση με οδηγίες ως προς την κράτηση θέσης και την προκαταβολή.

Δήλωση ενδιαφέροντος έως 17 Οκτωβρίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η παρακολούθηση κάθε συνάντησης είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που θα χάσετε πάνω από μια συνάντηση δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε την εκπαίδευση.

D-Klub

Mια νέα πρόταση στην εκμάθηση γερμανικών μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων!

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα και τον τιμοκατάλογο μας.

Επικοινωνία

Διονύσου 62, Τ.Κ. 145 63 Κηφισιά

Τ: 210 80 89 025 | E: info@d-klub.gr